مدیتیشن چیست و چه اهمیتی دارد؟

اهمیت مدیتیشن

4

مدیتیشن چیست؟

کلمه مدیتیشن از meditatum که یه اصطلاح لاتین و به معنای تفکر کردن است سرچشمه می گیرد؛ مدیتیشن یا مراقبه نوعی تمرین ذهنی برای دسترسی به سطح بالاتر آگاهی می باشد؛ در این تمرین ذهنی روی مواردی مانند تنفس تمرکز می شود و یا ممکن است یک مانترا تکرار گردد.
فرآیند مدیتیشن برای آرام کردن ذهن برای دستیابی به درون آگاهی و همچنین رشد شخصیت معنوی افراد انجام می شود. تعاریف، رویکردها، تکنیک ها و همچنین مکاتب زیادی هستند که در مورد مبحث مدیتیشن به صحبت پرداخته اند؛ اما در نهایت هدف اصلی از مدیتیشن برای آرام کردن ذهن و خودشناسی می باشد.
با توجه به تقاضاهای زیادی که در زمان و ذهن ماست برای اینکه زمانی را به خودمان فرصت بدهیم تا متوجه شویم واقعاً چه کسی هستیم، نوعی تلاشی آگاهانه می طلبد.

حتی بارها پیش آمده که شما زمان دلخواه را می گذارید اما در راه چگونگی انجام مراقبه می مانید که می توانید به مبحث آموزش رایگان مدیتیشن (مراقبه) برای تازه کارها در سایت ما مراجعه نمائید. البته در ادامه محتوا نیز در مورد اینکه مراقبه چگونه انجام می شود  صحبت کرده ایم پس در ادامه با ما باشید زیرا:

“دوستان تمرین مراقبه به عنوان یک روش کلیدی بسیار کمک کننده به افراد در زندگی است.”

برای دانلود رایگان مقاله  PDF مراقبه چیست کلیک کنید.

🔰 آموزش رایگان مدیتیشن 🔰

 

مدیتیشن مختص گروه یا افراد خاصی نمی باشد و همه افراد می توانند مراقبه کنند:

تمرین ذهنی مدیتیشن یا مراقبه یک فعالیتی‌ست که بنیانگذاران آن مطمئن هستند می تواند برای همه مفید باشد. درست است که تفکر جزءِ کلیدی اکثر ادیان جهانی است، اما برای تمرین مراقبه نیاز به پیروی از دین خاصی نیست، و شما می‌توانید با شرایط و آهنگ مدیتیشن اصولی مراقبه خود را انجام بدهید.

مدیتیشن چند ساله است؟

پاسخ دادن به سوال کمی پیچیده می باشد زیرا کتاب‌ها و مکاتب مختلفی به مراقبه به عنوان یک “سنت دیرینه” اشاره دارد حتی می توان گفت که این تمرین به قدمت خود بشر است و انسان‌های باستانی یا نئاندرتال‌ها از این نوع مراقبه استفاده کرده اند.
برخی مکاتب فکری نیز منشأ ابداع مراقبه را از کشورهای بلوک شرق و از مجموعۀ ساختار یافته از شیوه‌ها و تکنیک‌ها براساس منابع موجود در این کشورها می دانند.

ما در اینجا منشأ مراقبه را در دو کشور هند و چین بررسی می کنیم:

تاریخ مراقبه در هند

در برخی سوابق مکتوب در حدود 1500 سال پیش از میلاد در هند، تمرینات ضیانه یا جهنا برای آموزش ذهن ذکر شده است؛ که این تمرینات نوعی از مراقبه بوده است

تاریخچه مراقبه در چین

اشکال اولیه مراقبه در چین، قرن پنجم و ششم قبل از میلاد ذکر شده است که این نوع مراقبه به دائوئیست، لائوزی مرتبط به یک فیلسوف چین باستان معروف است.
در آن اصلاحاتی نظیر موارد زیر برای توصیف تکنیک‌های مراقبه استفاده می شده است:

-شوژونگ : تقریباً به عنوان “نگهبانی از وسط” ترجمه شده است
-بائو یی: تقریباً به عنوان “در آغوش گرفتن یکی” ترجمه شده است.
-شو جینگ: تقریباً به عنوان “نگهبانی از آرامش” ترجمه شده است.
-بائو پو: تقریباً به عنوان “در آغوش گرفتن سادگی” ترجمه شده است.

 

مدیتیشن از کجا سرچشمه گرفت؟

همانطور که مدت زمان انجام مراقبه یا مدیتیشن دقیقاً مشخص نمی باشد تعیین خاستگاه آن نیز دشوار است. در قدیمی‌ترین سوابق مکتوب، مراقبه در قرن ششم و پنجم قبل از میلاد در چین تائوئیست و هند بودایی ذکر شده است. منشأ دقیق به شدت مورد بحث می باشد مخصوصاً در خصوص مراقبه بودایی که گزارش‌های مکتوب اولیه از حالات مختلف مراقبه در بودیسم هند را می شود در سوتراهای متون دینی پالی پیدا کرد که مربوط به قرن اول قبل از میلاد می باشد. ( متون دینی پالی مجموعه ای از متون مقدس از سنت بودایی تراوادا می باشد.)
اشکال دیگر مراقبه از سنت‌های هندو در هند که برای 1500 سال قبل از میلاد می باشد؛ ونداتیسم به عنوان یک مکتب فلسفی و یکی از اولین مسیرهای شناخته شده در هند برای روشنگری معنوی می باشد.
برخی از شواهد همچنین اعمال مراقبه را مرتبط با یهودیت می دانند که تصور می کنند از سنت‌های قبلی برای آنها به ارث رسیده است. در تورات توصیفی از اسحاق پدرسالار وجود دارد که در یک مزرعه به نام لاسوخ می رود که این اصطلاح بصورت کلی نوعی از مراقبه شناخته می شود.

نظر فیلسوف فرانسوی در مورد مدیتیشنمراقبه در اسلام

باید بگوییم که مدیتیشن در اسلام قدمت غنی و بسیار مهمی دارد؛ حضرت محمد (ص) قبل از دریافت اولین وحی ساعت‌ها دور از جامعه در غار حرا واقع در کوه نور به مراقبه می پرداخته‌اند.
پیامبر اکرم می دانست که در جامعه اش چیزی اشتباه است و برای همین موضوع نیز برای تفکر از انزوا و سکوت استفاده می‌نمودند تا متوجه شوند در اطرافشان چه می گذرد؛ این وجه بسیار مهم مراقبه در اسلام می باشد که برای حضرت محمد (ص) اتفاق می افتاده و بسیار مفید بوده است.

برخی می گویند که نماز می تواند جایگزین مراقبه باشد که یا گروهی که می گویند صلوات جایگزین مراقبه است ما می خواهیم این موضوع را بررسی کنیم:
“نماز خواندن یا صلوات فرستادن با محوریت خدا انجام می شود و نوعی عبادت محسوب می شود این درحالیست که مراقبه بر خود فرد تمرکز دارد.” صلوات و نماز هر دو احکام مقدسی دارند که برای اطمینان از انجام صحیح و رضای خدواند باید از این احکام پیروی نمود.”
اما در مدیتیشن می توانیم به کشف اینکه ما چرا خدا را می پرستیم برسیم زیرا در مدیتیشن با متمرکز ساختن خود به کشف واقعی‌ترین افکارمان می رسیم، که ممکن است در هنگام نماز خواندن کاوش نشود.

چگونه می توان مراقبه کرد؟

در اصول مراقبه شما ابتدا باید راحت بنشینید و شروع به تمرکز روی یک فکر، شیء یا حتی تنفس خود کنید. در ابتدا ذهن شما سرگردان خواهد شد. سعی نکنید آن را متوقف کنید. “رهایش کن.”
هیچ احساس یا فکری را سرکوب نکنید، بلکه بگذارید اینها بگذرند. پس از انجام این کار، ذهن شما به طور خودکار به موضوع تمرکز شما بر می گردد. اکنون ذهن شما در آرامش خواهد بود.
با گذشت زمان ذهن شما کمتر سرگردان خواهد شد و در کمترین زمان وارد مرحله تمرکز عمیق خواهید شد.”مدیتیشن یا مراقبه شما را به زمان حال می رساند.”

مدیتیشن چیست؟اگر نمی توانید 10 دقیقه در روز برای مدیتیشن پیدا کنید، احتمالاً به 20 دقیقه زمان نیاز دارید. به عبارت دیگر، اگر زندگی آنقدر شلوغ است که نمی‌توانید 10 دقیقه را برای حضور ذهن و حضور صرف کنید، احتمالاً این نشانه‌ای است که باید مکث کنید و اولویت‌هایتان را دوباره ارزیابی کنید.
ممکن است لازم باشد در برخی از زمینه‌های زندگی‌تان عقب‌نشینی کنید تا جایی برای فعالیت‌های ارزشمندتر و سالم‌تر باز کنید مانند مراقبت از ذهن‌تان. اگر دائماً تحت تأثیر افکار و احساسات دشوار هستید، چگونه می توانید انتظار داشته باشید که استرس ناشی از تعهدات و مسئولیت‌های زیادی را مدیریت کنید؟
این تحقیق بر تأثیر منفی که اولویت ندادن به ذهن ما می تواند بر زندگی ما داشته باشد تأکید می کند. روانشناسان دانشگاه هاروارد دریافتند که مردم تقریباً 47 درصد از ساعات بیداری خود را در فکر صرف می کنند. این سرگردانی مداوم ذهن عامل مستقیم ناراحتی است. فکر کردن در مورد چیزهایی که در گذشته اتفاق افتاده است، ممکن است در آینده اتفاق بیفتد یا ممکن است هرگز اتفاق نیفتد تقریباً در نیمی از مواقع می تواند آسیب جدی به سلامت روان داشته باشد.
به هر حال، شما هر روز برای چیزهای زیادی به ذهن خود متکی هستید فکر کردن، خلاق بودن، حل مشکلات، تعامل با دیگران و غیره. شما مدیون ذهن خود هستید که زمانی برای مدیتیشن پیدا کنید تا بتوانید درک لحظه حال داشته باشید و توانایی انجام بهترین عملکرد را در هر کاری که انجام می دهید داشته باشید.
نه تنها این، بلکه هزاران مطالعه نشان می دهد که مراقبه ذهن آگاهی می تواند مزایای قابل توجهی بر سلامت ذهنی، جسمی و عاطفی از جمله کاهش استرس، ترویج خواب سالم و آرام، افزایش تمرکز و پرورش شفقت داشته باشد.
از طریق مدیتیشن، در واقع می‌توانید مغز خود را برای تقویت ویژگی‌های مثبت مانند تصمیم‌گیری و شفقت و کاهش ویژگی‌های کمتر مثبت مانند ترس و اضطراب از نو بسازید. بنابراین، با اضافه کردن مدیتیشن به لیست کارهای خود، در نهایت مقداری از استرس و هرج و مرج را از بین می برید.

۶ حقیقتی که بهتر است بدانید:

1.مدیتیشن شما را شادتر می کند:

افرادی که مدیتیشن می کنند معمولاً زندگی شادتری نسبت به کسانی دارند که مدیتیشن انجام نمی دهند. اهمیت مدیتیشن برای افزایش جریان افکار سازنده و احساسات مثبت شناخته شده است. حتی چند دقیقه صرف مدیتیشن منظم می تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند. شواهد علمی این ادعا را تأیید می کند: مطالعات گسترده ای بر روی گروهی از راهبان بودایی در حین مراقبه انجام شد. مشخص شد که “بخش پیش پیشانی مغز راهبان” (بخش مرتبط با شادی) بسیار فعال است.

تغییر افکار بد به خوب 2.مدیتیشن به شما کمک می کند تا اضطراب، استرس و افسردگی را مدیریت کنید:

پتانسیل تحول آفرین را در فواید مدیتیشن را نباید دست کم گرفت. مطالعات انجام شده در دانشگاه ویسکانسین ثابت کرد که مدیتیشن اثرات فیزیولوژیکی بر مغز دارد. به عنوان مثال، محققان دریافتند که بخشی از مغز که استرس و اضطراب را تنظیم می کند، زمانی که مدیتیشن به طور مداوم انجام می شود، کوچک می شود. مراقبه‌گران با تمرکز بر تجربیات لحظه به لحظه، ذهن را آموزش می‌دهند که حتی در موقعیت‌های استرس‌زا آرام بمانند. علاوه بر این، به دلیل عدم اطمینان نسبت به آینده، اضطراب کمتری را نیز تجربه می کنند.

رفع استرس و اضطراب با مدیتیشن3.تأثیرات مدیتیشن خیلی سریع شروع می شود:

مزایای سلامتی متعددی که از مدیتیشن به دست می‌آید دلیل بزرگ دیگری برای اتخاذ این تمرین است. برخی از فواید می توانند خیلی سریع پس از شروع نشستن افراد در مراقبه، نمایان شوند.
احساس آرامش خاطر تجربه رایجی هست، حتی اگر این احساس زودگذر و ظریف باشد. در مقاله ای که در “فوربس آنلاین” منتشر شده است، وکیل “جینا چو” شش مزیت علمی اثبات شده را که ممکن است انتظارش را نداشته باشید، از جمله کاهش تعصب ضمنی نژادی و سنی فهرست می کند.
برخی از مردم نگران هستند که مدیتیشن اثر معکوس داشته باشد، زیرا ذهن آنها شلوغ تر از همیشه به نظر می رسد. توصیه ما به آنها اینست که: به انجام مراقبه پایبند باشید و جلسات خود را کوتاه نگه دارید. مدیتیشن به معنای پاک کردن قواره ذهن شما نیست، بلکه آگاهی از آنچه در آنجا ظاهر می شود است؛ و شما را یک قدم جلوتر می‌برد: زیرا قبلاً متوجه شده اید که ذهن شما به چه مواردی مشغول است.

4.مدیتیشن موجب تقویت حافظه می شود:

علاوه بر افزایش شادی و بهبود سلامت کلی شما، مدیتیشن همچنین به حافظه شما کمک می کند تا قوی و متمرکز بماند. با مدیتیشن تمرکز حواس، شما آموزش می بینید که از لحظه حال به شیوه‌ای بدون قضاوت آگاه باشید. در نتیجه، حواس پرتی کمتر و کمتر احتمال دارد که شما را از بین ببرد.

5.مدیتیشن خواب شما را آسوده تر می کند:

بی خوابی یک وضعیت نگران کننده است همه از یک شب بی خوابی می ترسند. متأسفانه، تعداد زیادی از هموطنان عزیزمان از مشکل خواب دارند ومدیتیشن ممکن است یک راه حل باشد. مقاله‌ای در بلاگ سلامتی هاروارد تأیید می‌کند که مدیتیشن باعث واکنش آرامش می‌شود– به همین دلیل است که برخی از افراد در واقع مشکلی برعکس دارند: به محض اینکه شروع به مدیتیشن می‌کنند به خواب می‌روند!

خودهیپنوتیزم کمک درمان کم خوابی و اختلال خواب6. مراقبه به کنترل درد کمک می کند:

درک شما از درد به حالت ذهن شما متصل است، و می توان آن را در شرایط استرس زا بالا برد. تحقیقات نشان می دهد که مراقبه می تواند برای کنترل درد مفید باشد.
“مراقبه ذهن آگاهی می تواند درد را کاهش دهد، کیفیت زندگی را بهبود بخشد، و علائم افسردگی را در افراد مبتلا به درد مزمن کاهش دهد. یک متا آنالیز بزرگ از مطالعات ثبت نام نزدیک به 3500 شرکت کننده اینرا نشان داد که مراقبه با کاهش درد همراه است؛ مراقبه کاران و غیر مراقبه کننده‌ها همه دارای علت‌های درد یکسان بودند؛ اما مراقبه کننده‌ها توانایی بیشتری برای مقابله با درد نشان دادند و حتی احساس کاهش درد را نیز تجربه کردند.”

دوره معجزۀ آلفا

ما نمی توانیم تصور کنیم که شما هنوز برای انجام مدیتیشن نیاز به قانع کردن دارید، به خصوص پس از خواندن 6 حقیقت مراقبه.

برای شروع و ادامه سفر آگاهانه خود، با دوره معجزه آلفای سایت راز موفقیت با مربیگری استاد جولایی می‌توانید از مراقبه‌های هدایت شده استفاده نمائید؛ “سفر خوبی برای شما آرزومندیم!”

در دوره معجزۀ آلفا نکات ارزنده ای را کسب می کنید و با کنترل ذهن بصورت هدفمند و با تمرین‌هایی که ارائه می شود می توانید به موفقیت های بزرگ دست یابید؛در دوره معجزه آلفا با موارد زیر آشنا می شوید:

-آموزش ۳ تکنیک ۱۰۰% کاربردی برای رسیدن به حالت آلفای ذهنی
-چطور با مهندسی باورها، از صددرصد پتانسیل ذهن‌تان برای جذب رؤیاهایتان استفاده کنید.
-معرفی یک فرصت ویژه برای تحقق رؤیاهایتان
-بررسی علت‌هایی که باعث می‌شود قانون جذب جواب ندهد.

فراموش نکنید که تمرین‌های واقعی مراقبه و دریافت نتیجه آن یعنی تجربه شادی و رفاه پایدار، و مراقبه پتانسیل شما را برای دریافت شادی و آگاهی پرورش می دهد.

شما می توانید با دریافت دوره آلفا و یا سایر دوره‌های فوق العادۀ استاد جولایی، با توجه به نیازی که دارید و با تمارین ذهنی سطح خود را برای جذب شادی و رفاه و افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس ارتقاء دهید.

با قرار گرفتن در حالت آلفای ذهنی زندگی‌تان را زیرورو کنید

معجزه ی آلفا

شرکت در دورۀ معجزۀ آلفا

نکاتی برای انجام مدیتیشن

-تمرین مدیتیشن را به بخشی از برنامه روزانه خود تبدیل کردن، کلید ایجاد یک عادت و حفظ آن است. یکی از بهترین راه‌ها برای اطمینان از اینکه همیشه می‌توانید بدون توجه به برنامه‌تان، زمانی برای مدیتیشن پیدا کنید، این است که همیشه آن را در «همان زمان، همان مکان» انجام دهید.

-انجام مدیتیشن را به فعالیت دیگر که در برنامۀ روزانه فعلی خود انجام می دهید مرتبط کنید از آن فعالیت به عنوان فعالیت لنگر استفاده کرده و ذهن خود را شرطی کنید به این صورت که:
به عنوان مثال “به محض اینکه مسواک زدنم تمام شد، به مدت پنج دقیقه مراقبه خواهم کرد.”

-زمان و مکان انجام مدیتیشن می تواند انعطاف داشته باشد و صرفاً نیاز نیست در زمان و مکان یکسان انجام شود.

– اگر یک جلسه مدیتیشن را از دست دادید، زیاد نگران نباشید و به خود اضطراب راه ندهید. در عوض، روی بازگشت به مسیر تمرکز کنید: فردا چه کاری باید انجام دهید تا مطمئن شوید که می توانید زمانی را برای مدیتیشن پیدا کنید.

چه زمانی مراقبه کنیم؟ آیا بهترین زمان وجود دارد؟

شاید از خود بپرسید بهترین زمان برای مدیتیشن چه زمانی است؟ یا، چگونه می توانم زمانی را برای مدیتیشن اختصاص دهم، زمانی که در حال حاضر که غرق شده ام و بیش از حد رزرو شده ام؟
حقیقت این است که مدیتیشن می‌تواند یکی از بهترین راه‌ها برای کمک به شما برای یافتن حس آرامش و وضوح باشد، به‌ویژه زمانی که از کوره در رفته و از کنترل خارج می‌شوید.
بهترین زمان برای مدیتیشن چه زمانی است – صبح یا عصر؟ متخصصان مدیتیشن موافقند که لحظه ایده آل مراقبه از فردی به فرد دیگر متفاوت است. با این وجود، زمان‌های خاصی از روز بهترین انتخاب‌ها هستند. در اینجا پنج مورد از آنها وجود دارد:

بهترین زمان مدیتیشنصبح مدیتیشن کنید

صبح اغلب بهترین زمان برای مدیتیشن در نظر گرفته می شود، زیرا ذهن آرام و شاداب است. بسیاری از ما نیز کمتر در ساعات اولیه چرت می زنیم. افرادی که هر روز تمرین می‌کنند از مدیتیشن صبحگاهی قدردانی می‌کنند، زیرا قبل از شروع فعالیت‌ها و حواس‌پرتی‌های روز، لحنی آرام و سازنده ایجاد می‌کند.
بسیاری از افراد ترجیح می دهند قبل از صبحانه بنشینند. می توانید مدیتیشن سپاسگزاری صبحگاهی را امتحان کنید. اگر اول صبح یک تمرین کوتاه انجام دهیم، احتمالاً در مدیتیشن به طور منظم موفق خواهیم شد؛ و مزایای مثبت آن مدیتیشن صبحگاهی در طول روز با ما خواهد ماند.

بعد از کار مدیتیشن کنید

برخی از افراد بلافاصله پس از بازگشت از محل کار به خانه، مدیتیشن را ترجیح می دهند و دلیل خوبی هم دارد. اگر شغل شما از نظر جسمی سخت یا از نظر ذهنی چالش برانگیز است، مدیتیشن یک راه عالی برای کاهش تنشی است که در طول روز کاری در بدن و ذهن ایجاد می شود.
مدیتیشن بعد از کار همچنین یک مرز مفید و روشن بین زندگی کاری فعال و زندگی شخصی شما ایجاد می کند. به لطف داشتن یک زمان منظم با کیفیت «شما»، می‌توانید کار را پشت سر بگذارید و سپس برای سایر چیزهای مهم زندگی‌تان، از جمله عزیزانتان و فعالیت‌های تفریحی، بیشتر در دسترس باشید.

در ساعت ناهار مدیتیشن کنید

بیشتر مدیتیشن‌کنندگان جلسات اصلی خود را صبح یا عصر انجام می‌دهند، اما مدیتیشن در زمان ناهار نیز می‌تواند یک استراحت بسیار لازم را از شلوغی کار ارائه دهد.
چه به تازگی یک جلسه طاقت فرسا کارکنان را به پایان رسانده باشید و چه در حال آماده شدن برای ملاقات با یک مشتری بالقوه هستید، مراقبه در ظهر به عنوان یک استرس زدایی مؤثر عمل می کند. همچنین به شل شدن عضلاتی شما و  با میز کامپیوتر درگیر است کمک می کند.
تعداد فزاینده‌ای از محل‌های کار دارای اتاق مخصوص یوگا یا مدیتیشن هستند. بسیاری از کارفرمایان متوجه شده‌اند که دادن فضا و فرصت به پرسنل خود برای جدا شدن از برق و کامپیوتر، رفاه، خلاقیت و بهره‌وری کارکنان را افزایش می‌دهد. استراحت ناهار می‌تواند زمان خوبی برای دنبال کردن مدیتیشن‌های هدایت‌ شده 5 یا 10 دقیقه‌ای باشد.

هسته اصلی مدیتیشنهر زمان که احساس می کنید تحت فشار هستید یا استرس دارید، مدیتیشن کنید:

به ناچار لحظاتی پیش می‌آید که چه در محل کار و چه در خانه احساس خستگی می‌کنیم. وقتی این اتفاق می‌افتد، به‌جای استفاده از راه‌حل‌های معمول مثلاً رسانه‌های اجتماعی، سفر، تلویزیون، مواد مخدر و غیره، برای تشخیص آنچه در حال تجربه هستید، سعی کنید از مدیتیشن استفاده کنید، توقف کنید و برای یک یا دو دقیقه به هوشیاری خود نفس بکشید و هر زمان که بخواهید ذهن خود را تازه کنید.
ذهن آگاهی به ما می آموزد که می توانیم آنچه را که در ذهن و بدن ما می گذرد بدون نیاز به واکنش مشاهده کنیم. با گذشت زمان، تمرین ما به ماهیت دوم تبدیل می‌شود و متوجه می‌شویم که چه زمانی باید فقط توقف کنیم، مشاهده کنیم و لحظه‌ای آگاهانه داشته باشیم. این مکث می تواند به ما کمک کند تا با موقعیت های استرس زا به روشی سازنده تر و مفیدتر کنار بیاییم.

قبل از خواب مدیتیشن کنید

در مورد اینکه آیا انتخاب شب‌ها به عنوان ساعت مدیتیشن معمولی شما مناسب است یا خیر، اتفاق نظر واقعی وجود ندارد. برای برخی از افراد، این زمانی است که واقعاً می‌توانند آرام شوند:
کار روزانه تمام شده است، بچه‌ها خوابند، سگ را راه انداخته‌اند، و اوضاع عموماً ساکت‌تر است. اگر از مدیتیشن عصرانه یا شبانه لذت می برید و می توانید هوشیار، آگاه و متمرکز بمانید، ممکن است این زمان مناسب برای شما باشد.
اگر فکر می کنید مدیتیشن یک آرام بخش خوب برای خواب است، دوباره فکر کنید. هسته اصلی مدیتیشن و تمرکز حواس، “ذهن‌آگاهی” است، و اگر به خواب بروید نمی‌توانید هوشیار و آگاه باشید. گفته می شود، یک جلسه کوتاه قبل از خواب می تواند برای کسانی که زمان اصلی تمرین آنها در طول روز است مفید می‌باشد.

“مدیتیشن حتی در دوزهای کم، به بدن و روح یادآوری می‌کند که گاهی اوقات بهترین کاری که می توان انجام داد صرفاً رها کردن است.”

2.5 2 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
4 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

مدیتیشن چقدر در آرامش درونی تاثیر داره؟ برای کسی که تمرکز نداره هم کاربرد داره؟؟

با درود
مدیتیشن دقیقاً برای آرامش درونی می باشد زیرا موجب آرام گرفتن ذهن شما می شود و همین موضوع موجب افزایش تمرکز افراد می شود.

سلام بهترین تایم برای مدیتیشن چه ساعتیه؟ فرق آلفا با مدیتیشن چیه؟ من خیلی به این موضوعات علاقه دارم ممنون میشم راهنمایی کنین ممنون از مطلب عالی تون

بادرود
شما در هر زمانی می تونید مدیتیشن کنید اما بهترین زمان برای مدتیشن به شرایط روحی شما بستگی دارد بطور مثال اگر استرش دارید و یا مشغله کاری زیادی دارید می توانید مدیتیشن کنید این به شما برای بدست آوردن آرامش بسیار کمک می کند.
در مدیتیشن اما شما هیچ تلقین و یا کنترل ذهنی ندارید در حالی که برای کنترل ذهن و تصویر سازی و اعمالی همچون تلقین برای رشد ذهنی وارد فرکانس آلفای ذهنی می شوید.
با سپاس

0
    0
    سبد خرید شما
    سبد خرید شما خالی استبرو به فروشگاه